Algemene voorwaarden

 

De tipi pakketten zijn met veel liefde en enthousiasme samengesteld.  Wij verwachten dat iedere huurder net zo zorgvuldig met de materialen omgaat als dat wij dit doen. Hieronder kan je lezen welke algemene voorwaarden er gelden:

 1. Er wordt een standaard waarborg van 50 euro gevraagd die na afloop terug betaald wordt, mits alle materialen compleet en in goede staat zijn.  Is er schade aan onze materialen, geef het dan aan bij ophalen of terugbrengen van de materialen.  Wij zijn dan genoodzaakt de herstel/vervangwaarde in rekening te brengen/in mindering op de borg.
 2. Na een reservering heb je 5 dagen de tijd om het afgesproken bedrag te betalen via overschrijving.  Pas na deze betaling is de boeking definitief.  Wanneer er niet binnen 5 dagen betaald is, komt de reservering automatisch te vervallen.  De gewenste datum is dan ook weer voor andere klanten vrij.
 3. Nadat een boeking plaats heeft gevonden staat het gehuurde aantal tipi's vast.  Er kunnen mogelijk nog wel tipi's worden toegevoegd (dit ligt aan de beschikbaarheid), maar er kunnen geen tipi's meer in mindering worden gebracht. Eventuele wijzigingen van de extra's bij het pakket worden minstens 24u op voorhand vermeld.  Bij afhaling/bezorging worden er geen wijzigingen meer aangebracht. 
 4. Er kunnen minimum 3 en maximum 8  tipi's per thema verhuurd worden.
 5. Beddengoed en kussens hoeven niet gewassen te worden, dit doen wij! :-)
 6. Het is niet toegestaan onze materialen te gebruiken in een ruimte waar gerookt wordt.
 7. Gelieve niet gourmetten, frituren of vergelijkbaar waardoor de geur in alle materialen gaat zitten.
 8. Er zijn geen huisdieren toegestaan in/op onze materialen.
 9. Onze materialen zijn uitsluitend voor gebruik binnenshuis.
 10. Annulering tot 30 dagen voor aanvang feestje is gratis. Bij annulering binnen 30 dagen brengen wij de borg in rekening. 
 11. De versiering/verlichting wordt gebruikt om te decoreren.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van het materiaal en ongevallen.  Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die door eventueel verkeerd gebruik van de tipi's, noch voor de schade die ontstaat door de materialen en of gekozen extra's.
 12. Bij betaling van een feest ga je akkoord met alle voorwaarden hierboven opgesomd.